2020-2021 Eğitim Öğretim Dönemi Burs Başvuruları 7 Eylül 2020 - 30 Eylül 2020 Tarihleri Arasında Derneğin Resmi İnternet Sitesi Üzerinden Online Olarak Yapılacaktır.

Yenice Derneği 2020-2021 Burs Başvuru Koşulları

• Önlisans, Lisans, Yüksek Lisans, Doktora öğrencileri burs almaya hak kazanabilir.
  • Açık öğretim ve Uzaktan eğitim öğrencilerine burs verilmemektedir.
  • Burs başvuru formları üzerinden inceleme yapılacak ve Komisyon tarafından gerekli görülmesi halinde öğrenciler mülakata davet edilecektir. Çağrıldığı halde mülakata katılmayan öğrencilerin başvuruları geçersiz sayılacaktır.
  • Değerlendirme sonucunda burs almaya hak kazananlar, istenilen evrakı (öğrenci belgesi, fotoğraf, kimlik belgesi, banka IBAN no v.s.) ivedilikle Yenice Derneği Genel Merkezine ulaştırmak zorundadırlar.
  • Burs almaya hak kazanan öğrencilerimizin ödemeleri şahsına ait banka hesaplarına yapılacaktır. (Ailesi adına banka hesabı kabul edilmemektedir.)
  • Eğitim öğretim dönemi içerisinde, derneğimiz ve burs komisyonumuz tarafından yapılacak seminerlere ve diğer çeşitli programlara katılım zorunludur.
  • Seminere ve yapılan diğer zorunlu etkinliklere katılamayan bursiyerlerimiz mazeretlerini burs@yenicedernegi.com adresine mail ile bildirmelidir. Mazeretler komisyon tarafından değerlendirilecektir. Mazeretleri olumlu bulunan öğrencilerin bursları bir sonraki ay yatırılacak, olumsuz bulunan öğrencilerin bursları ise o ay için yatırılmayacaktır.
  • Burs başvurusu her yıl yeniden yapılır.
  • Her dönem öğrencilerin Transkriptleri ve Öğrenci Belgeleri yeniden değerlendirilir.
İletişim Bilgileri: 0212 4821751 E-Posta: burs@yenicedernegi.com

LİSANS / ÖNLİSANS BURS BAŞVURU FORMU

Kişisel Bilgiler

Eğitim Bilgileri

İkametgah ve İletişim Bilgileri

Aile Durum Bilgileri

CAPTCHA Resmi

Bu spam önlememize yardımcı olur, teşekkürler.