KAN BAĞIŞ KAMPANYASINA YENİCEMİZ DUYARSIZ KALMADI…

Derneğimiz ve Kızılay tarafından organize edilen kan bağış kampanyası 1 mart pazar günü Esenler Dörtyol meydanında gerçekleştirildi.
Yoğun katılım ile gerçekleştirilen kan bağış kampanyasına hemşehrilerimiz yoğun ilgi gösterdi.

Kızılay yetkilileri gün sonu yaptığı değerlendirme de bir köy derneği için ciddi sayıda bağış yapıldığı belirtilerek, hemşehrilerimize teşekkürlerini ilettiler.

Ayrıca program boyunca bir grup Yenice’li üniversite öğrencisi genç kardeşlerimiz gönüllü olarak hemşehrilerimize yardımcı olurken, Dernek yönetim kurulu üyemiz Mesut Suda’nın sahibi olduğu ”Sessiz Sound” firmasından gelen araçlar gün boyunca vatanımız ve milletimiz adına seslendirilen parçalar ile katılımcılara unutulmaz bir gün yaşattılar.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.