Köyümüzün Göz Bebeği Pınarbaşı’nın ihalesi yapıldı

Köyümüzün Göz Bebeği Pınarbaşı’nın ihalesi yapıldı.

Köyümüz için hayati öneme sahip pınarbaşı’nda bulunan mesire alanin işletimi için ihale yapıldı.

10 Haziran Çarşamba günü köy muhtarlığımızda kapalı zarf usulü yapılan ihaleye 3 işletmeci teklif verdi.
En yüksek teklifi veren Rıdvan Alkan 3 yıllığına mesire alanın işletmeciliğini almış oldu.

Dernek adına ihale günü muhtarlıkta dernek başkanı Hasan Cebbar ile dernek başkan vekili Yener Güven de hazır bulundular.

Dernek yönetimi adına başkan Hasan Cebbar işletmeci den istedikleri öncelikle alanın manevi havasının muhafaza edilmesi ve temizliğinin üst düzeyde tutulması olduğunu söyledi.

1. Salim UZMAN diyor ki:

Pınarbaşı Rabbimizin yenice’ye vermiş olduğu büyük bir nimettir. Yenice Sevdalıların bizlere hediyesidir. Her bir Yeniceli buraya sahiplenmelidir.Özenle kullanmalıdır diye düşünüyorum. Yeni işletmeciye köyümüze hayırlı olsun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.